10:00

IBK Vänersborg F07/08

Referat

Referat: IBK Lockerud Mariestad F09/10 - IBK Vänersborg F...

Vi får stryk i denna match med 3-1 mot Vänersborgs idag MEN vår första period är nog det bästa vi har gjort kanske någonsin. Under dom första 8 minuterna så är vår sida helt "oanvänd" ett mysterium att vi inte gör mer än ett mål under första perioden. 6.47 så sätter Vera 1-0 till oss efter vårt fina spel efter det så börjar motståndarna hitta in i matchen och 13.05 så gör dom 1-1 genom ett frislag i vårt hörn och deras nummer 19 får till ett bra skott i bortre krysset helt otagbart. Vi fortsätter vårt fina spel med bra variation men det blir inga mer mål så 1-1 efter första pausen.

Period 2: Nu får Vänersborg bättre träff i sitt spel och skapar lika mkt som vi men det är en mkt bra ungdomsmatch synd att alla inte är lika bra. Efter 9.20 så gör deras nummer 19 även 1-2 efter lite flyt att bollen kommer fram. Då kallar domaren till sig båda lagkaptenerna och säger att båda lagen ska ta ner armarna i ryggen på motståndarna, ska sägas att båda lagen är lite frågande till det?!? 11.29 så drabbas vi av utvisning för hårt spel lite så att domaren hade bestämt sig för att ta första chansen det vissen sig även att dom tar 2+2 utan att informera oss lag detta. MEN vi spelar ett mkt bra försvarsspel i fyra minuter och är närmast att göra mål!! Men perioden slutar 0-1 och underläge med 1-2 inför sista.

Period 3 Är en enda lång jakt på kvittering men istället så gör dom 1-3 genom lite flyt att bollen kommer fram till deras nummer 8. Efter det så får vi "orktorsk" det håller i några minuter MEN vi knyter näven och ger det en sista chans. Tjejerna kämpar som tokar men vi får inte in bollen bakom deras målvakt sett till chanserna och spelet så är det helt otroligt. Vi gör en bra match och det är deras äldre spelare som är avgörande men det är en mkt bra innebandymatch ifrån båda lagen.